All inclusive autovakantie

Boek een all inclusive autovakantie

Als je met de auto op vakantie gaat, bestaat ook de mogelijkheid een all inclusive vakantie te boeken. Bijvoorbeeld een all inclusive vakantie Frankrijk. Je boekt dan een all inclusive hotel en betaalt één prijs inclusief overnachting, volpension en eventuele drankjes. Voor een all inclusive autovakantie binnen of buiten Europa.

Je all inclusive autovakantie op tijd reserveren.

All Inclusive hotels hebben in de regel een maximale capaciteit van enkele tientallen tot enkele honderden hotelkamers. Zeker bij een kleinschalig hotel is het zaak om je overnachtingen op basis van volpension of all inclusive op tijd te reserveren. Zeker hotels met Spa en binnenzwembad worden in het hoogseizoen veel geboekt en op tijd reserveren is de enige optie om teleurstellingen te voorkomen.

In welke landen kan je een all inclusive autovakantie boeken?

In de meeste Europese landen kan je met de auto naar en all inclusive hotel toe en daar een aantal nachten verblijven. Je kunt ook in Nederland, België, Duitsland, Spanje of Griekenland een all inclusive vakantie boeken. Spanje is hierbij de uitschieter met meer dan 200 all inclusive hotels aan de Costa Brava, Costa Blanca en Canarische Eilanden. Het is ook mogelijk een al inclusive autovakantie Turkije te boeken maar de meeste mensen doen dit land bezoeken in combinatie met een vliegvakantie. Dat geldt ook voor een all inclusive Spanje.

Met de auto naar Spanje

Als je een autovakantie Spanje boekt, vermijdt dan de drukke wegen. Anders kom je zonder twijfel in de file te staan en dat is juist wat je in de vakantie wilt vermijden. Dit zijn de drukste wegen van Spanje. Met name rond Barcelona en Madrid kan het rond de avond- en ochtendspits extreem druk zijn. Neem altijd voldoende water mee voor onderweg. Hier vind je bijzonderheden over een all inclusive vakantie Spanje.

Als 50 plusser een all inclusive boeken

Vakanties, rondreizen en stedentrips op basis van all inclusive staan vooral in de belangstelling van 50 en 60 plussers. Je komt dan ook met name in all inclusive hotels in Nederland, België en Duitsland weinig gezinnen tegen en veel 50, 55 en 60 plussers. Als je als senior een autovakantie wilt boeken en wilt overnachten in een hotel op basis van volpension, is het aan te raden een hotel adults only te boeken. Dat zijn luxe hotels waar uitsluitend volwassenen welkom zijn.

Je kunt ook in Nederland of België een all inclusive autovakantie boeken

In Nederland en België is het fenomeen “all inclusive” wat minder bekend maar ook in onze eigen landen is dit begrip in opkomst. Een hotel boeken op basis van volpension is al jaren in Nederland en België mogelijk. Er komen echter steeds meer all inclusive hotels in Nederland en België waar je een volledig all in arrangement kunt boeken, soms zelfs inclusief fiets of E Bike.
Vind hier een all inclusive hotel Nederland
Boek hier een all inclusive hotel België

All Inclusive vakantie Oostenrijk

Skivakantie Oostenrijk boeken en met de auto naar je favoriete wintersportgebied? Het is ook mogelijk een all inclusive wintersport vakantie Oostenrijk te boeken. Soms zelfs inclusief skipas en huur van ski’s. Deze all catered accommodaties zijn ideaal voor een luxe skivakantie Oostenrijk. Vind hier een wintersport accommodatie Oostenrijk.
Houd wel rekening met de tolwegen binnen Europa en in het geval van een vakantie Oostenrijk, ook het verplichte autovignet.