Met je vrienden op vakantie

Tips als je met je vrienden op vakantie wilt gaan.

Lekker er op uit met je vrienden. Wie wil dat nu niet? Misschien ga je een weekendje weg met je vrienden, misschien een midweek of langere periode. Maar hoe bereid je een vrienden vakantie of weekend voor en wat kost zo een uitje? Ga je met 1, 2 of 3 auto’s of huur je een busje voor 8 of 10 personen? waar heb je rekening mee te houden in verband met het coronavirus en welke landen kan je in verband hiermee beter mijden? op deze pagina wat tips voor het perfecte vriendenweekend of een langere vakantie met je vrienden.

Met de auto op vakantie gaan betekent vrijheid.

Belangrijkste, bepalen waar je met je vrienden heen wilt.

Als je een vrienden uitje organiseert is het van belang om snel te weten te komen waar je vrienden heen willen. Ook al ga je al vele jaren met elkaar om, ieder kan er zijn of haar gedachten over hebben. In verband met het coronavirus kan je het beste de landen met de code of gebieden met oranje of rood mijden. Een vriendenweekend Spanje en met name Catalonië bijvoorbeeld, is gezien de huidige omstandigheden niet zo verstandig. Een verblijf in eigen land is altijd goed. Er zijn met name in Drenthe, Friesland en Overijssel veel grote vakantiehuizen te vinden met biljart en tafeltennistafel en dat is natuurlijk ontzettend leuk. Hier vind je grote vakantiehuizen in Nederland. Een groot voordeel van een auto vakantie Nederland is dat de aanrijtijden kort zijn en je niet in de situatie komt dat een land zijn grenzen sluit voor het corinavirus op het moment dat jullie je vakantie daar vieren.

Op wintersport met je vrienden?

Je kunt in de zomer er met elkaar op uit trekken maar misschien is een bezoek in de winter aan een land als Oostenrijk ook een goed idee. Wintersport in Oostenrijk is ideaal als je met je vrienden voor een actieve vakantie in de sneeuw kiest en daarna samen van een hapje en drankje wilt genieten. Tirol bijvoorbeeld is ideaal voor een vrienden uitje. je kunt vaak ter plaatse skies huren. Hier vind je informatie over wintersport Tirol.

Het is met de auto wel een eindje rijden naar Tirol en wintersport banden zijn een eerste vereiste. Hier lees je meer over autowegen Oostenrijk en het verplichte vignet.

Hier kan je een wintersport accommodatie vrienden groep huren.